Bröllopsfotografering

Fånga lyckligaste dagen i era liv!

Förbereder ni ert bröllop? 


Grattis! Oj så mycket roligt ni har att se framemot. Visst, planeringen kan kännas stressig men när allt väl är på plats kommer det kännas helt underbart!

 

Att arbeta med oss är okomplicerat. Det enda ni behöver tänka på är att säga ja, kyssa varandra, dansa, fira och sprudla av lycka tillsammans med era gäster! Vi är lättsamma med en inpräntad attityd där ingenting är omöjligt. Att utses som fotografer under ett bröllop är ett otroligt hedrande uppdrag. Därför ger vi våra bröllopspar den allra bästa servicen – hela vägen från planeringen fram till att vi skapar magiska bröllopsfoton under er stora dag.

 

Vårt fokus ligger på ärliga, känslosamma, eleganta och naturliga bröllopsbilder. Målet för oss som bröllopsfotografer är att ge er exakt samma känsla när ni tittar i bröllopsalbumet som under själva bröllopsdagen.  Och ett antal månader senare kommer ni hitta detaljer ni inte ens märkt under er dag. Vi bygger helt enkelt en historia större än vad ni själva kan greppa. 

 

Att få äran att vara fotograf under ett av livets allra största dagar är något väldigt speciellt och stort att få vara med om. För när känslorna är "all over the place" finns chansen att skapa tidsdokumenten som lever kvar och som kommer att följa med under generationer. Just därför blir professionellt tagna bröllopsbilder en ovärderlig investering och något ni bör anlita duktiga människor för.


Stories by Mård är bröllopsfotografer som utgår från Skellefteå och Norrland men som fullkomligt älskar att bevaka bröllop, elopements och förlovningar – i hela Sverige eller landet dit kärleken tar er.

 

Christian & Lisa

 

Klicka på knappen nedan och beskriv ert drömbröllop!

Boka oss

”Ni anar inte hur nöjda vi är! Stort TACK för ert stora engagemang, enkelhet, närhet, proffessionalitet och framför allt sjukt fina bilder!”

Tina & Robban

Bröllopsfotografering i Skellefteå

”Har svårt att beskriva hur nöjda vi är! Allt var så enkelt och proffsigt och bilderna blev helt fantastiska. De fångade verkligen berättelsen och ögonblicken. Vi hade inte kunnat önska oss mer. STORT TACK!”

Johanna & Peter

Detta ingår i alla paket

Bröllopsmöte

Vi vill så gärna lära känna er! Ett bra sätt att lära känna sina bröllopsfotografer är att träffas över en fika eller via Skype, beroende på vad som passar er bäst. Vi kommer att spendera mycket tid tätt tillsammans så det är viktigt att vi hittar en bra kemi. Känns allt bra så skriver vi under ett enkelt avtal kring vad vi kommit överens om och spikar datumet för er dag!

 

Förlovningsfotografering

Ett tillfälle för er att bli varma i kläderna inför kameran samtidigt som ni får härliga bilder. Perfekt att använda till inbjudningskorten eller bröllopssajten. Vi kommer dessutom varandra närmare och vet vad som fungerar bäst innan vi tar de riktiga porträtten.

 

Två fotografer

Att få bilder från två olika perspektiv är en lyx i sig. Tillsammans kan vi lägga mer fokus er, brudparet, utan att gäster och familj kommer i skymundan. Vi delar upp oss och gör upp en plan vem som gör vad.  Vi hinner också med mer under porträttfotograferingen då den en kan vara behjälplig med allt från ljussättning till justering av slipsar. Det finns bara fördelar!

 

Fri support

Vi vet precis vad som väntar er och kommer därför att vara tillgängliga för alla frågor ni kan ha kring er dag och hjälper gärna till med tips kring planeringen. Vårt mål är att bröllopsdagen ska bli en av era livs absolut största upplevelser!

 

Priser

Våra priser för bröllopsfotografering 2020 börjar från 8 500 kr. Har ni specifika önskemål? Vi skräddarsyr gärna paket från porträtt till maffiga 3-dagarsbröllop.

 

 

Var tar vi bilderna?

Som bröllopsfotografer är vi vana vid att kastas in i nya miljöer och anpassar oss lätt efter omgivningen. Har ni egna idéer får ni gärna meddela oss i förhand. Annars har vi en mängd olika idéer som passar de alla bröllopspar. Oavsett om det är på en bergstopp eller utanför kyrkan. 

Hur gör vi om det regnar?

Ibland skiner inte solen trots att man tänkt gifta sig. Det finns dock massor av fina platser med skydd från regnet. Och vädret behöver nödvändigtvis inte hindra oss från att ta fantastiska bilder – tvärtom – vi kan använda vädrets makter till vår fördel. Med rätt planering, skor för ändamålet och ett par fina paraplyn kan vi skapa bröllopsbilder som sticker ut lite extra!

Hur tidigt behöver vi boka?

Vet ni redan tid och plats? Då är det bra att boka bröllopsfotografen så snart som möjligt för att försäkra er om att datumet är ledigt. Men jag tar självklart emot sista minuten-bokningar i mån av tid.

Planeringsmötet

Det är lämpligt att vi ses ett par veckor upp till ett par månader innan vigseln. Under mötet hinner vi lära känna varandra, ni får chansen att ställa frågor och komma med önskemål. Vi fortsätter sedan att hålla kontakten hela vägen in i mål för att spika de allra viktigaste detaljerna för dagen.

Provfotografering

Omkring en månad före bröllopet har ni möjlighet att boka in en provfotografering. Det här är ett utmärkt sätt att känna av hur det är att stå framför kameran. Provfotograferingen eller förlovningsfotografering som det ibland också kallas, är inte bara en chans att träffas på nytt utan även ett sätt att känna ett större lugn när dagen väl kommer. Och bilderna vi tar under denna fotografering ingår oavsett valt bröllopspaket. Perfekt för inbjudningskorten till bröllopet!

Hur lång tid tar bröllopsporträttet?

Vi brukar säga att man bör avsätta omkring två timmar. Under den tiden hinner ni varva ned och känna er avslappnade framför kameran. Vi ges även större chans att testa olika miljöer för att hitta den bästa för just er.

Gör ni bröllopsfilm?

Vi samarbetar med mycket duktiga videografer och erbjuder allt från porträttfilmer till fullskalig produktion av flerdagarsbröllop – oavsett om det gäller Skellefteå, Stockholm eller någon annanstans i världen.

Destinationsbröllop

Har ni planer på att gifta er i Norge, Frankrike eller kanske på andra sidan jordklotet? Kontakta mig så kommer vi fram till en lösning!

 

Information angående Covid-19

Med anledning av pandemin tar vi en paus i resandet utomlands tills läget har stabiliserats.

Men ni är självklart välkomna med frågor om framtida destinationsbröllop!

 

Bokningsförfrågan

Bröllopsfotograf Stories by Mård

SKELLEFTEÅ | VÄSTERBOTTEN | SVERIGE | VÄRLDEN

072-252 26 32 

 

Vallgränd 8, 932 35,  Ursviken

hello@storiesbymard.se

Innehar F-skattesedel | © 2020 Stories by Mård