Pris och information

Detta ingår i alla paket

Bröllopsmöte

Vi vill så gärna lära känna er! Ett bra sätt att lära känna sina bröllopsfotografer är att träffas över en fika eller via Skype, beroende på vad som passar er bäst. Vi kommer att spendera mycket tid tätt tillsammans så det är viktigt att vi hittar en bra kemi. Känns allt bra så skriver vi under ett enkelt avtal kring vad vi kommit överens om och spikar datumet för er dag!

 

Förlovningsfotografering

Ett tillfälle för er att bli varma i kläderna inför kameran samtidigt som ni får härliga bilder. Perfekt att använda till inbjudningskorten eller bröllopssajten. Vi kommer dessutom varandra närmare och vet vad som fungerar bäst innan vi tar de riktiga porträtten.

 

Två fotografer

Att få bilder från två olika perspektiv är en lyx i sig. Tillsammans kan vi lägga mer fokus er, brudparet, utan att gäster och familj kommer i skymundan. Vi delar upp oss och gör upp en plan vem som gör vad.  Vi hinner också med mer under porträttfotograferingen då den en kan vara behjälplig med allt från ljussättning till justering av slipsar. Det finns bara fördelar!

 

Fri support

Vi vet precis vad som väntar er och kommer därför att vara tillgängliga för alla frågor ni kan ha kring er dag och hjälper gärna till med tips kring planeringen. Vårt mål är att bröllopsdagen ska bli en av era livs absolut största upplevelser!

 

Fria resor inom Sverige

Vi formligen älskar att upptäcka nya platser och miljöer! Just därför ingår alltid resekostnader för bröllopsfotografering inom Sverige!

 

Covid-19 – Fri ombokning

Vi vill att våra brudpar ska känna sig helt trygga i att välja oss som bröllopsfotograf. Under rådande pandemi erbjuder vi därför fri ombokning av ert datum!

 

Bröllopsfotografering i Skellefteå

”Jag och min man är så nöjda med hur professionella Christian och Lisa varit under hela vår bröllopsplanering och att ni hela tiden var med oss fast vi inte "såg" er.

Diskreta och proffs på att hitta alla små detaljer! Vi är evigt tacksamma 😍”

Herr & fru Heijel

Bröllopsfotografering i Skellefteå

”Har svårt att beskriva hur nöjda vi är! Allt var så enkelt och proffsigt och bilderna blev helt fantastiska. De fångade verkligen berättelsen och ögonblicken. Vi hade inte kunnat önska oss mer. STORT TACK!”

Johanna & Peter

Pris för bröllopsfotografering 2021 från 8 500 kr

Kontakta oss

Var tar vi bilderna?

Som bröllopsfotografer är vi vana vid att kastas in i nya miljöer och anpassar oss lätt efter omgivningen. Har ni egna idéer får ni gärna meddela oss i förhand. Annars har vi en mängd olika idéer som passar de alla bröllopspar. Oavsett om det är på en bergstopp eller utanför kyrkan. 

Hur gör vi om det regnar?

Ibland skiner inte solen trots att man tänkt gifta sig. Det finns dock massor av fina platser med skydd från regnet. Och vädret behöver nödvändigtvis inte hindra oss från att ta fantastiska bilder – tvärtom – vi kan använda vädrets makter till vår fördel. Med rätt planering, skor för ändamålet och ett par fina paraplyn kan vi skapa bröllopsbilder som sticker ut lite extra!

Hur tidigt behöver vi boka?

Vet ni redan tid och plats? Då är det bra att boka bröllopsfotografen så snart som möjligt för att försäkra er om att datumet är ledigt. Men vi tar självklart emot sista minuten-bokningar i mån av tid.

Planeringsmötet

Det är lämpligt att vi ses ett par veckor upp till ett par månader innan vigseln. Under mötet hinner vi lära känna varandra, ni får chansen att ställa frågor och komma med önskemål. Vi fortsätter sedan att hålla kontakten hela vägen in i mål för att spika de allra viktigaste detaljerna för dagen.

Provfotografering

Omkring en månad före bröllopet har ni möjlighet att boka in en provfotografering. Det här är ett utmärkt sätt att känna av hur det är att stå framför kameran. Provfotograferingen eller förlovningsfotografering som det också kallas, är inte bara en chans att träffas på nytt utan även ett sätt att känna ett större lugn när dagen väl kommer. Och bilderna vi tar under denna fotografering ingår oavsett valt bröllopspaket. Perfekt för inbjudningskorten!

Hur lång tid tar bröllopsporträttet?

Vi brukar säga att man bör avsätta omkring två timmar. Under den tiden hinner ni varva ned och känna er avslappnade framför kameran. Vi ges även större chans att testa olika miljöer för att hitta den bästa för just er.

Destinationsbröllop

Har ni planer på att gifta er i Norge, Frankrike eller kanske på andra sidan jordklotet? Kontakta mig så kommer vi fram till en lösning!

 

Information angående Covid 19

Med anledning av pandemin tar vi en paus i resandet utomlands tills läget har stabiliserats.

Men ni är självklart välkomna med frågor om framtida destinationsbröllop!

 

Bokningsförfrågan

Bröllopsfotograf Stories by Mård

SKELLEFTEÅ | VÄSTERBOTTEN | SVERIGE | VÄRLDEN

072-252 26 32 

 

Vallgränd 8, 932 35,  Ursviken

hello@storiesbymard.se

Innehar F-skattesedel | © 2022 Stories by Mård

www.storiesbymard.se / www.christianmard.se