Stories by Mård – Bröllopsfotografer med bas i Skellefteå, Västerbotten.

Om oss | Stories by Mård

Vi är Christian och Lisa Mård, ett lyckligt gift par sedan 2008 och föräldrar till två fantastiska killar. Det är få saker som får oss lika lyriska som äran att få närvara på ett bröllop. Att få ta del av en av de största dagarna i livet är en förmån vi är otroligt tacksamma för! 


I vårt yrke som bröllopsfotografer reser vi land och rike runt och förmedlar flärd, kreativ storytelling med en stor dos naturlig glädje. Bröllopsdagen är ett unikt tillfälle som vi tycker förtjänar det bästa, med professionella bilder av absolut högsta kvalitet. Till stor del kommer vi inte att märkas av och smälter med lätthet in i både klädkoder och miljöer. Allt för att ni ska få genuina bilder som ni garanterat kommer att vara stolta över resten av livet. 


Tillsammans är vi kreativa, organiserade och strukturerade. När ni bokar oss får ni inte bara två stycken fotografer som har stenkoll på varandra, sina brudpar och vad som ska uträttas. Vi kan även hjälpa er att planera bröllopsdagen genom kontaktnät, checklistor och realistiska tidsplaner. Hela vägen från start till mål. Hos oss kan ni känna er trygga!


Fotograferna Stories by Mård är baserade i Skellefteå, Västerbotten, men arbetar över hela Sverige, Europa och världen.

 

Från enkla porträtt till maffiga tredagarsbröllop.

 

Nu ser vi fram emot att höra er berättelse! ❤️

 

Christian & Lisa

”Ni anar inte hur nöjda vi är! Stort TACK för ert stora engagemang, enkelhet, närhet, proffessionalitet och framför allt sjukt fina bilder!”

Tina & Robban

Bröllopsfotograf Stories by Mård

SKELLEFTEÅ | VÄSTERBOTTEN | SVERIGE | VÄRLDEN

072-252 26 32 

 

Vallgränd 8, 932 35,  Ursviken

hello@storiesbymard.se

Innehar F-skattesedel | © 2022 Stories by Mård

www.storiesbymard.se / www.christianmard.se