Bröllopsfotografering

Fånga lyckligaste dagen i era liv!

Förbereder ni ert bröllop? 


Grattis! Oj så mycket roligt ni har att se framemot. Visst, planeringen kan kännas stressig men när allt väl är på plats kommer det kännas helt underbart!

 

Att arbeta med oss är okomplicerat. Det enda ni behöver tänka på är att säga ja, kyssa varandra, dansa, fira och sprudla av lycka tillsammans med era gäster! Vi är lättsamma med en inpräntad attityd där ingenting är omöjligt. Att utses som fotografer under ett bröllop är ett otroligt hedrande uppdrag. Därför ger vi våra bröllopspar den allra bästa servicen – hela vägen från planeringen fram till att vi skapar magiska bröllopsfoton under er stora dag.

 

Vårt fokus ligger på ärliga, känslosamma, eleganta och naturliga bröllopsbilder. Målet för oss som bröllopsfotografer är att ge er exakt samma känsla när ni tittar i bröllopsalbumet som under själva bröllopsdagen.  Och ett antal månader senare kommer ni hitta detaljer ni inte ens märkt under er dag. Vi bygger helt enkelt en historia större än vad ni själva kan greppa. 

 

Att få äran att vara fotograf under ett av livets allra största dagar är något väldigt speciellt och stort att få vara med om. För när känslorna är "all over the place" finns chansen att skapa tidsdokumenten som lever kvar och som kommer att följa med under generationer. Just därför blir professionellt tagna bröllopsbilder en ovärderlig investering och något ni bör anlita duktiga människor för.


Stories by Mård är bröllopsfotografer som utgår från Skellefteå och Norrland men som fullkomligt älskar att bevaka bröllop, elopements och förlovningar – i hela Sverige eller landet dit kärleken tar er.

 

Christian & Lisa

 

Klicka på knappen nedan och beskriv ert drömbröllop!

Boka oss

”Ni anar inte hur nöjda vi är! Stort TACK för ert stora engagemang, enkelhet, närhet, proffessionalitet och framför allt sjukt fina bilder!”

Tina & Robban

Bröllopsporträtt

”Jag och min man är så nöjda med hur professionella Christian och Lisa varit under hela vår bröllopsplanering och att ni hela tiden var med oss fast vi inte "såg" er.

Diskreta och proffs på att hitta alla små detaljer! Vi är evigt tacksamma 😍”

Herr & fru Heijel

Bröllopsfotograf Stories by Mård

SKELLEFTEÅ | VÄSTERBOTTEN | SVERIGE | VÄRLDEN

072-252 26 32 

 

Vallgränd 8, 932 35,  Ursviken

hello@storiesbymard.se

Innehar F-skattesedel | © 2022 Stories by Mård

www.storiesbymard.se / www.christianmard.se